Welkom zondag 2 juli 11.00-17.00 uur

Op de dag van het festival vormen kleurrijke kramen het Limburgse decor. Rijk gevuld met kunst en creativiteit, een mengelmoes van technieken, ideeën en creaties, gemaakt door mensen met hart voor de kunstzinnige sector. Van heinde en verre weet men intussen Rimburg te vinden, zowel de “doorgewinterde” deelnemers als “nieuwe” deelnemers. De balans is hierdoor goed en iedereen voelt zich tijdens het festival helemaal thuis in het mooiste plekje van Landgraaf. Wat wil je als organisatie dan nog meer?
Het Festival des Arts is meer dan kunst alleen. Dit blijkt wel uit het sociale karakter, de “meet en greet” van mensen buiten het dorp die het festival als basis gebruiken om heerlijk bij te kletsen met dorpsbewoners, kennissen of familieleden.

De datum is bij iedereen bekend, eerste zondag van de maand juli.
“Iedereen krijgt de ruimte”, zeggen de organisatoren, we blijven zorgdragen voor een voor de kunstenaars betaalbare kunstmarkt. De organisatie zorgt goed voor haar  “gasten” achter de kraam. Elk jaar een rondje “hallo” zeggen, iets te drinken aanbieden, een fijne markt wensen, het is een kleine moeite maar het doet iedereen goed en het verstevigt banden.

Ook dit jaar belooft het weer een bijzondere happening te worden. Met een gevarieerd aantal kunstenaars is de organisatie dan ook enorm enthousiast om die dag te starten. 
Interesse om deel te nemen? Kijk gerust op onze Facebook pagina en schrijf je in via deze website.

Kunstzinnige groeten, Rob, Linda & Bianca

https://www.facebook.com/festivaldesartsrimburg/